JátékmódokDeathMatch (FFA - Free For All)

Mindenki mindenki ellen, aki előbb éri el a fraglimitet, vagy a köridő lejártakor a legtöbb pontja van, győz.

Team DeathMatch (TDM)

DeathMatch-hez hasonló, csak két csapat játszik egymás ellen. Amelyik csapat több pontot gyűjt, az győz.

 

Search and Destroy (SD)

Támadó és védő csapat játszik egymás ellen. A támadó csapat feladata, hogy felrobbantsa az ellenséges objektumot (HUD mutatja a helyzetét), a védő csapaté pedig ebben megakadályozni a támadókat. A támadó csapat akkor győz, ha sikerül felrobbantani a célpontot, vagy megölik az összes védő játékost. A védő csapat akkor győz, ha megölik az összes támadó játékost, lejár a köridő, vagy pedig hatástalanítják a lerakott bombát. Néhány kör után térfélcsere van, így mindkét csapat játszik támadóként és védőként is.HeadQuarters (HQ)

Két csapat játszik egymás ellen. A pályán véletlenszerű helyen megjelenik egy laptop (HUD mutatja), amit a csapatoknak el kell foglalniuk. Amelyik csapat előbb megszerzi, azok lesznek a védők. A védők folyamatosan pontot kapnak a laptop (HQ) megtartásáért, amíg a támadók meg nem semmisítik. A védők sokkal ritkábban (általában 1 perc), vagy egyáltalán nem spawnolnak. Ha a laptopot a támadók elfoglalják, akkor megsemmisül, és minden kezdődik elölről. Az a csapat győz, amelyik először éri el a megadott ponthatárt.Sabotage (SAB)

Két csapat játszik egymás ellen, a cél hasonló, mint a Search and Destroyban, de nincs külön támadó és védő csapat. Csak egy bomba van, amit meg kell szerezniük, és fel kell robbantaniuk az ellenséges célpontot.Domination (DOM)

Két csapat játszik egymás ellen, a cél pedig a pályán lévő zászlók közül minél többet elfoglani és megtartani. Minél több zászló van a csapat birtokában, annál több pontot kapnak. Az a csapat győz, aki előbb éri el a megadott ponthatárt, vagy a köridő leteltekor több pontja van.

 

Forrás: z8.hu/temp/sadist/cod4.html

Oldalmenü
Naptár